REPARER VANNSKADETE IPHONE 6s / 6s PLUS
  • REPARER VANNSKADETE IPHONE 6s / 6s PLUS

REPARER DIN VANNSKADETE IPHONE!

Har du fuktskadet iPhone så behøver du ikke å bekymre deg. Sjansen for å få fikset en fuktskadet telefon øker jo tidligere du oppsøker hjelp. Vi har en suksessrate på ca. 80% av alle fuktskader! Det er altså anbefalt å besøke oss med en gang når telefonen din har kommet i kontakt med vann. På Fix My Phone fjerner vi all fukt fra telefonen din slik at den fungerer igjen. Iblant kan det også være nødvendig å bytte ut komponenter i telefonen, eller å utføre avansert lodding på hovedkortet. Selvsalgt tar vi kontakt før vi utfører noe mer på telefonen. Uansett feil så fikser vi din iPhone 6s, 6s+. Denne iPhone reparasjonen gjøres innen 24 timer. Om vi uheldigvis ikke lykkes å reparere telefonen din tross vår innsats, så belater du som kunde kun 295kr for arbeidet vi har gjort.

Hvis du har vært så uheldig å miste din iPhone 6S i doskålen, eller kanskje har hatt den med deg på svømmetur, er det ikke sikkert at din iPhone 6S er helt død ennå.

REPARER VANNSKADETE IPHONE 6s / 6s PLUS

  • Modellnummer: IP6s-vattensanering
  • Tillgänglighet: I lager
  • 890NOK

  • Exkl. moms: 712NOK

Taggar: REPARER VANNSKADETE IPHONE 6, REPARER VANNSKADETE IPHONE 6 Plus, VANNSKADETE IPHONE 6 reparasjon, VANNSKADETE IPHONE 6 plus reparasjon, REPARER fuktskadet iPhone, fuktskadet iPhone reparasjon